Hiányzik Katy :(

 2013.06.04. 22:33

Mostanában nagyon keveset vagyok itthon, ugyanis a vőlegényemmel vagyok a nap egyik felében, a másikban, pedig iskolában. Csak ritkán jutok haza anyához, akkor is csak tanulni meg aludni. De Katyhez sosincs időm átmenni és ez annyira bánt! Tudom, hogy régen mennyit találkoztunk, mennyit beszélgettünk, hülyéskedtünk és görkorcsolyáztunk. Hidd el Katy ha tudnám, visszasírnám azt az időt, mikor még heteken át sátraztunk nyáron! Tudom, hogy ha át megyek, se tududnk túl sok időt együtt tölteni, de megígérem, hogy megpróbálok több időt szakítani a HUGIMRA!!! 

Címkék: tanulás csaj beszélgetés iskola itthon hugi idő pasik otthon görkori vőlegény aludni időhiány hülyéskedés sátrazás görkorcsoly Katy

A bejegyzés trackback címe:

https://katy-ang.blog.hu/api/trackback/id/tr585344547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása