Juppy!

 2014.04.12. 12:51

Nos, mióta szétmentünk a volt vőlegényemmel, kezd egy kicsit több időm felszabadulni, aminek borzasztóan örülök, de még mindig nincs annyi, amennyit szeretnék! Itt van az iskola a tanulással és az egyetemi továbbtanulással, a diákmunka (egy barátnőm kocsmájában vagyok pultos), a jelenlegi párom, az AVON és az itthoni tevékenységek! 

Viszont, végre valahára, sikerünk Katyre is szakítanom egy kis időt és átmentem hozzá, hogy kihívjam görkorizni. Mivel a koriját per pillanat nem találta, átjöttünk hozzám, hogy megnézzük a legújabb AVON-os újságot és eldöntsük, hogy mit is rendeljünk! Össze is írtunk egy szép kis listát, de most erre mit mondjak?! Lányok vagyunk, szükségünk van az alapvető felszerelésre! :) Azt is kitaláltuk, hogy nyáron hova megyünk el ketten nyaralni! Szóba került Eger, Debrecen, Bécs, Siófok és még sok más város is, de végleges döntés még nem született!

Címkék: tanulás csaj beszélgetés iskola itthon hugi pasik smink otthon görkori katalógus vőlegény időhiány görkorcsoly Katy

A bejegyzés trackback címe:

https://katy-ang.blog.hu/api/trackback/id/tr146023218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása